DinamikCRM ile Öğrenci Veli Bilgilendirme ve Takip Platformu Nedir?

DinamikCRM’nin her sektöre uyum sağlayan mevcut yapısı ve kullanışlı modülleri ile iş takip süreçleri verimli bir hale gelmektedir. DinamikCRM ile sunulan öğrenci veli bilgilendirme modülü sayesinde eğitime yönelik hizmet sunan işletmelere pek çok kolaylık sağlanmaktadır.


Yahya Ekinci 1284 gün önce yazdı...
DinamikCRM ile Öğrenci Veli Bilgilendirme ve Takip Platformu Nedir?
Günümüzde müşteri ilişkileri yönetimi, üzerinde hassasiyetle durulması gereken pazarlama aşamalarından biridir. Müşteri takip programları aracılığı ile müşteri ilişkileri gelişimi üst düzeyde tutulmaktadır. CRM yazılımları müşteri yönetimine ilişkin pek çok fonksiyonu bir arada sunulmaktadır. CRM uygulamaları arasında fonksiyonel yapısı ile dikkat çeken DinamikCRM her sektöre uygun modülleri ile oldukça kullanışlıdır.

DinamikCRM’nin her sektöre uyum sağlayan mevcut yapısı ve kullanışlı modülleri ile iş takip süreçleri verimli bir hale gelmektedir. DinamikCRM ile sunulan öğrenci veli bilgilendirme modülü sayesinde eğitime yönelik hizmet sunan işletmelere pek çok kolaylık sağlanmaktadır. Çok sayıda veriyi aynı anda sistemde kayıt altında tutabilen ‘Veli ve Öğrenci İlişkileri Modülü’ internetin olduğu her yerden işletmelere ait kayıtlara ulaşmaya imkan tanımaktadır.

Öğrenci Veli Bilgilendirme Modülü İle Neler Yapılabilir?

Öğrenci Veli Bilgilendirme Modülü İle Neler Yapılabilir?
Eğitim ve öğretim alanında faaliyet gösteren işletmelerin öğrenci ve veli kayıtlarını düzenli bir şekilde tutmaları gerekmektedir. Öğrenci ve velilere ait olan tüm verilerin sistematik bir şekilde tutulması ve ihtiyaç duyulduğunda görüntülenebilmesi ‘Veli ve Öğrenci İlişkileri Modülü’ ile son derece kolay bir işlemdir. Öğrenci veli bilgilendirme modülü, dinamik formları kullanarak firma web sitesinden ya da sosyal medya hesaplarından firma adına öğrenci ön kaydı almayı sağlamaktadır.

Öğrencilerin online olarak kayıt yapabilmesine imkan tanıyan DinamikCRM, tüm sürecin online olarak yönetilmesine imkan tanımaktadır. Eğitim kurumlarının portföyünde kayıtlı olan öğrenci ve veliler modül üzerinden 5 farklı aşamada takip edilebilmektedir. Ayrıca öğrencilere ilişkin ilk kayıt aşamasından mezun olana kadar üretilen tüm veriler sistematik ve güvenli olarak kayıt altına alınmaktadır.

Veli ve Öğrenci İlişkileri Modülünü Kimler Kullanmalıdır?

Veli ve Öğrenci İlişkileri Modülünü Kimler Kullanmalıdır?
Veli ve Öğrenci İlişkileri Modülü temel CRM özelliklerine sahip bir yazılımdır. CRM sistemlerine aşina olmayan başlangıç düzeyindeki eğitim kurumları tarafından kullanılabilen bir modüldür. Modülü kullanan firmalar, zamanla sistem dahilinde ortaya çıkan yeni özellikleri ücretsiz bir şekilde mevcut yazılımlarına ekleyebilmektedir. Sistem, e-posta ve SMS için tam bir entegrasyon sağlamaktadır.

Tek bir tıklama ile tüm öğrenci, veli ya da mezunlara firma tarafından mesaj gönderilebilmektedir. DinamikCRM sıradan bir bulut CRM yazılımlarından daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Sahip olduğu modern göstergeler sayesinde, modüllerde biriken verileri kullanıcılarına modern bir görünümle raporlayabilmektedir. Operasyonel süreçlere daha az zaman ayırarak işini büyütmeyi düşünen tüm eğitim kurumları öğrenci veli bilgilendirme ve takip platformu olan ‘Veli ve Öğrenci İlişkileri Modülü’nü kesinlikle denemelidir.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?