Yeni Nesil Teklif Yönetimi

DinamikCRM olarak iş yönetiminizi kolaylaştıracak yeni nesil çözümler üretmeye devam ediyoruz. Yeni nesil teklif yönetimi araçlarımızla iş süreçlerinizde fark yaratacağımızı düşünüyoruz.


Yahya Ekinci 1362 gün önce yazdı...
Öncelikle iyi satıcıların bizlere yönelttiği soruları paylaşmak istiyoruz;

  • Teklifimi nasıl göndereceğim?
  • Teklifim karşı tarafa ulaştı mı?
  • Müşteri teklifimi açtı mı?
  • Müşterinin herhangi bir revizyon talebi var mı?
  • Teklif hatırlatmasını ne zaman yapacağım?
  • Müşteri teklifimi kabul etmezse patrona nasıl raporlayacağım?
  • Web sayfamız üzerinden teklif talebi alabilir miyim?
İşte bu yazımızda iyi satıcıların sıkça sorduğu sorulara yanıt olacağını düşündüğümüz ve müşterileri satın almaya adım adım yaklaştıracak Yeni Nesil Teklif Yönetimi sürecimizden bahsedeceğiz.

DinamikCRM teklif yönetimi modülü sayesinde hazırladığınız teklifi uygulama içerisinden tek tıklamayla gönderebilirsiniz. Müşterinizin okuyacağı E-Posta mesaj metnini dilediğiniz gibi özelleştirebilir ve hatta PDF teklifinizi ekli dosya olarak gönderebilirsiniz.

Online Teklif Yönetimi

DinamikCRM'de teklifinizi müşteriyle paylaşabileceğiniz bir çok alternatif yöntem bulunmaktadır.

DinamikCRM teklif yönetimi modülü sayesinde müşteriyi arayarak "Teklifimiz size ulaştı mı? bilgi almak istedik" sorusunu sormanıza ve/ya outlook üzerinden e-posta okundusu talep etmenize gerek yok!

Web tabanlı teklif yönetimi özelliği sayesinde müşterinize e-posta ile güvenli bir link gönderebilir, müşteriniz linki tıkladığında ise teklifin okunduğunu kolayca anlayabilirsiniz.

Online Teklif Yönetimi

DinamikCRM teklif yönetimi modülü sayesinde gelen teklif revizyon taleplerini kolayca yönetebilirsiniz. Müşteriniz web paylaşım linki üzerinden dilediği kadar revizyon talebi iletebilir.

Her revizyon talebi ekranınıza anında yansır ve aynı zamanda bir e-posta hatırlatma mesajı alırsınız.

Süreç tamamlandığında ise teklifin web paylaşım özelliğini kapatabilirsiniz.

Online Teklif Yönetimi

DinamikCRM teklif yönetimi modülü iş takip sürecinizde de size yardımcı olur.

Teklif kaydı esnasında belirlediğiniz Geçerlilik Tarihi için otomatik bir hatırlatıcı (E-Posta ve Webpush) kaydı oluşur. Bu tarihe kadar diğer işlerinize konsantre olabilirsiniz.

Dilerseniz teklif bazında bir çok Yapılacak İş (Görev) ve Hatırlatıcı ekleyebilirsiniz.

Hatırlatma Servisi

DinamikCRM teklif yönetimi modülü şeffaf ve takip edilebilir raporlama yapmanızı sağlar. Tüm revizyon taleplerinde olduğu gibi Onay ve İptal durumlarını da kolayca takip ederek yönetebilirsiniz.

Uygulamanın bir çok alanında raporlama araçları yer aldığı için ekstra raporlama yapmanıza gerek kalmaz.

Hatta iş modelinize göre belirlediğiniz teklif aşamalarını Funnel (Huni) yapımız üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.

Teklif Huni Yönetimi

Çözümlerimizde birisi olan Ücretsiz Web Sayfası hizmetimiz sayesinde ürün ve hizmet bazında online teklif talebi alabilirsiniz. Sadece teklif talebi değil, direkt satış ve/ya geri arama talepleri almanızda mümkün.

Ücretsiz Web Sayfası

Bol satışlı günler diliyoruz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere...
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?