Tek Uygulama Ekranı Kullanmanın Sağladığı 6 Avantaj

Şirketinizde tek uygulama ekranı (SSO yani Single Sign-On) kullanmanın size sağlayacağı avantajlar saymakla bitmez. Bunlardan en önemli olanlarını sizler için derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Yahya Ekinci 1831 gün önce yazdı...
DinamikCRM size, tüm işlerinizi tek ekran üzerinden yönetebileceğiniz en güçlü iş ve iletişim araçlarını sağlıyor. Son derece esnek olan modüler yapısı sayesinde iş akışlarınıza en uygun çözümleri seçerek işinizi anında online platformuna taşıyabiliyorsunuz.

İşlerinizi tek ekran üzerinden yönetmenin size sağlayacağı en önemli avantajlara gelecek olursak;

1-) Yükselen verimlilik

Çalışanların görev tanımları gereği kullandıkları ekran sayısı / çeşitliliği ister istemez artıyor. Bu bağlamda birden çok ekrana giriş için harcanan eforda kullanılan ekran sayısına paralel bir şekilde artıyor.

Tek uygulama ekranı kullanarak çalışanlarınızın verimliliğini maksimum seviyeye çıkarırabilirsiniz.

Tüm İş Süreçlerinizi Tek Ekran Üzerinden Yönetin

2-) Memnuniyet ve Motivasyon artışı

Çalışanların tek bir uygulama ekranından sisteme giriş yapması ve tüm operasyonel işlemlerini bu ekrandan gerçekleştirmesi; İş odaklarını her zaman daha yüksek tutmalarını ve motivasylarının artarak memnuniyet seviyelerinin yükselmesini sağlıyor.

Şu bir gerçek; Çalışanlar bir ekrana giriş yapmayı genelde sevmez ve durum genel bir gerginlik yaratır. Bu nedenle giriş yapacakları uygulama sayısını minimum seviyede tutmak her zaman en iyisidir.

3-) Daha kolay ve doğru raporlama

Tüm çalışanların iş üretimini tek bir uygulama üzerinden gerçekleştirmesi, çalışan performansı ve verimliliğini çok daha rahat takip etmenizi ve doğru bir şekilde raporlamanızı sağlar.

Daha önce bir rapor hazırlayacağınız zaman önce kayıtları bilgisayarınıza indirir, daha sonra kayıtlar arasındaki bağlantıyı bulmaya çalışır ve son olarak excel vb. programları kullanarak rapor haline getirmeye çalışırdınız. Bu çalışma günümüzde son derece ilkel bir yaklaşım olarak görülüyor.

Tek ekran uygulamaları istediğiniz raporları daha hızlı, ilişkileri kurulmuş ve doğru bir şekilde verir.

4-) Yardım masası maliyetlerinde azalma

Ekranlarla ilgili talepler (Örn; yeni kullanıcı tanımlama, uygulama hatası, yenilik talepleri, şifre unutma ve giriş yapamamak vb.) yardım masası (HelpDesk) çalışananlarının kabusu gibidir. Yardım masası çalışanları bitmek bilmeyen taleplerle boğuşurlar.

Halbuki tek ekrana geçildiğinde buradaki efor ve maliyet anında kazanca dönüşür. Bir güncelleme yapıldığında tüm kullanıcıların ekranlarına yansır ve bakım onarım maliyetleri minimum seviyeye düşer.

Önemli Not: Gartner, tüm yardım masası çağrılarının %20-50'sinin şifre sıfırlama için olduğunu tahmin ediyor! Forrester Research'e göre, bir parola sıfırlamanın ortalama maliyetinin yaklaşık 70 $ civarında olduğu söyleniyor.

5-) Birden çok şifre ile başa çıkma

3 farklı ekran kullanmak, çalışanlarınızın 3 farklı şifreyi akıllarında tutarak aynı zamanda bu şifrelerin güvenliğini sağlama sorumluluğunu getirir. Tek ekran kullanımında bu sorumluk gözle görülür bir şekilde azalır. Kullanıcılarınız güçlü bir şifre ile rahat ve kolayca giriş yaparak tanımlanan yetkileri dahilinde tüm çalışmalarını gerçekleştirebilir.

Sistem yöneticisine sağladığı avantaj

Kullanıcılarınızı toplu olarak tek bir ekranda görerek yönetebildiğiniz için yetkileri daha rahat kontrol edebilir ve işlem güvenliğini maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz.

Önemli Not: İşten ayrılan bir kişinin kullanıcı hesabını hemen devre dışı bırakmalısınız. Bu nokta sıklıkla gözden kaçar. İşten ayrılan bir eski çalışan ekranlara siz farkedene kadar giriş yapmaya devam edebilir! Tek ekran kullanımı / yönetimiyle bunun önüne geçersiniz.

Single Sign-On Login

6-) B2B işbirliğini güçlendirir

Diyelimli online ödeme almaya başlayacaksınız. Bir ödeme sağlayıcısıyla anlaşma yaparak arka plandaki geliştirmeleri (entegrasyon) yapabilir ve çalışanlarınıza vereceğiniz ufak bir ürün eğitimiyle onların online ödeme almalarını sağlayabilirsiniz.

Bu işbirliği örnekleri çoğaltılabilir. Diğer firmalarla çok daha kolay ve hızlı bir şekilde işbirliği yaparak yeni hizmetleri devreye alabilmenizi ve işinizi geliştirebilmenizi sağlar.

DinamikCRM, size tüm işlerinizi tek ekran üzerinden yönetebileceğiniz en güçlü iş araçlarını sağlar. Eğer daha önce oluşturmadıysanız 14 Gün ücretsiz kullanıcı hesabınızı oluşturarak bu eşsiz deneyimi yaşamayı unutmayın.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?