Hedef Yönetiminin Gelişiminiz İçin Önemi

Hedef belirlemenin kişilerin gelişimine sağladığı katkı paha biçilmezdir. Bu konudaki görüşlerimiz ve DinamikCRM'in hedef yönetim sürecinize sağlayacağı katkıları öğrenmek için yazımızı okuyabilirsiniz.


Yahya Ekinci 1803 gün önce yazdı...
Yazımıza Avusturya'lı ünlü yazar Peter Drucker'ın değerli sözleriyle başlıyoruz.

"Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız vardığınız yerin bir önemi yoktur"

Hedef belirlemenin kişisel gelişime sağladığı katkı paha biçilmezdir. Hedefler hem önemli bir motivasyon kaynağı hem de başarıya hızla ulaşmanıza olanak sağlayan bir kaldıraç gibidir.

Örneğin, ay sonu iyi bir prim hakedişi için satış hedeflerinizi tutturmalısınız!

İşletmenizin ayakta kalabilmesi için de Yeni Müşteriler Kazanması ve mevcut müşterilerine yönelik elde tutma faaliyetlerini gerçekleştirmesi gerekir.

Aklımıza gelen ilk sorular;

  • Kaç tane yeni müşteri kazanmalıyım?
  • Yeni müşteri kazanabilmek için kaç aktivite yapmalı ve kaç teklif oluşturmalıyım?
  • Günün sonunda bu faaliyetlerin kaçı satışa dönüşür?
  • Ve en önemli soru bunları nasıl takip edeceğiz?

Teknolojinin yoğun bir şekilde hayatımıza girdiği şu günlerde elimizdeki tüm olanakları doğru ve verimli bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Bu bakış açısından yola çıkarak DinamikCRM'e entegre bir hedef yönetim özelliği ekledik.

Hedeflerinizi devreye almak için tek yapmanız gereken ilgili modüldeki simgesine tıklamak.

Hedef Yönetimi

Örneğin bu resimde hedeflerimizin tuttuğu ve DinamikCRM'in konfetiler yağdırdığını görüyoruz :-)

Başlangıç aşamasında size yardımcı olabilmek adına hedeflerinizi otomatik olarak veriyoruz. Dileyen kullanıcılarımız hedeflerini istedikleri gibi değiştirebilir.

Size daha faydalı öneriler sunacak yeni özelliklerimizi de geliştirmeye devam ediyoruz.

DinamikCRM, size tüm işlerinizi tek ekran üzerinden yönetebileceğiniz en güçlü iş araçlarını sağlar. Eğer daha önce oluşturmadıysanız 14 Gün Ücretsiz kullanıcı hesabınızı oluşturarak bu eşsiz deneyimi yaşamaya başlayabilirsiniz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?