En Değerli Şirketler Neden Bu Kadar Değerliler?

Genel olarak bakıldığında, en değerli şirketler farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketlerden oluşuyor. Bu şirketler, ürettikleri ürün ya da hizmetlerle kendi değerlerini gün geçtikçe daha da artırmakta. Ancak bu şirketlerin neden bu kadar değerli oldukları merak edilen önemli konular arasında yer alıyor. Bu şirketleri bu kadar değerli kılan unsurlar neler?


Oğuzhan Arslan 988 gün önce yazdı...
En Değerli Şirketler Neden Bu Kadar Değerliler?

Genel olarak bakıldığında, en değerli şirketler farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketlerden oluşuyor. Bu şirketler,ürettikleri ürün ya da hizmetlerle kendi değerlerini gün geçtikçe daha da artırmakta. Ancak bu şirketlerin neden bu kadar değerli oldukları merak edilen önemli konular arasında yer alıyor. Bu şirketleri bu kadar değerli kılan unsurlar neler?

Dünyanın en büyük şirketleri, ürettikleri değer sayesinde dünyanın pek çok ülkesinin yıllık gayrisafi yurtiçi hasıla değerini geride bırakıyor. Üstelik, geride bırakılan ülke sayısı da hiç azımsanmayacak sayıda. Bu durumu somut verilerle ortaya koyarsak; dünyanın en büyük 10 şirketinin toplam ürettiği değer, dünyadaki 200 ülkenin ürettiği geliri rahatlıkla geçiyor.

En Değerli Şirketler Hangi Alanda Faaliyet Gösteriyor?

En Değerli Şirketler Hangi Alanda Faaliyet Gösteriyor?

Dünyanın en büyük şirketleri çoğunlukla teknoloji alanında hizmet vermekte. Dünya genelinde Amerikalı ve Çinli şirketlerin hızlı bir gelişim gösterdiklerine tanık olmaktayız. Aslında bu durum biraz da, dünyadaki pandeminin etkileri sayesinde Amerika ve Çin’in lehine olarak gerçekleşti. Çünkü pandemi öncesinde Avrupalı şirketlerin en değerli şirketler statüsünde daha çok temsilcisi bulunuyordu.

Teknoloji şirketleri arasında bilişim sektöründe faaliyet gösterenlerin değeri ise dikkat çekici. Salgının olumsuz etkilerine rağmen, teknoloji sektöründeki ilerlemeler hız kaybetmeden devam ediyor. Bu şirketler, yönetimsel süreçlerinde en iyi yazılımlardan destek alarak firma yönetimlerini en optimal hamlelerle gerçekleştiriyorlar.

Dünyanın En Değerli Firmaları Hangi Yazılımları Kullanıyor?

Dünyanın En Değerli Firmaları Hangi Yazılımları Kullanıyor?

Teknoloji şirketlerinin kullandıkları yazılımlar, kendi iş süreçlerine özgü bir yapıya sahip. Yani bu şirketler, standart yazılımlardan ziyade, iş süreçleri için özel yazılımları tercih ediyor. Çünkü, en büyük şirketlerin sundukları ürün ve hizmetin standart çıktılardan farkı bulunuyor.



Durum, dünyanın en değerli firmaları için böyleyken, herhangi bir sektöre yeni adım atmış ya da büyüme sürecindeki bir şirket için daha farklı. Bu tür şirketler, standart bir CRM yazılımı kullanarak da iş süreçlerini verimli bir şekilde yönetebiliyor. Bu sayede, iş takibi yapmak ve doğru kararlar almak daha kolay bir hale geliyor. Sektörde hızlı bir yükseliş yakalamayı hedefleyen şirketler için doğru yazılımın seçimi de oldukça önemli

DinamikCRM yazılımı, çok sayıda özelliği sayesinde ticari oluşumların en büyük yardımcısı konumunda. Hedefiniz, uzun vadede en değerli şirketler arasında yer edinmekse DinamikCRM yazılımı ile kısa sürede büyüyebilirsiniz. Yazılımı, tüm özellikleri ile birlikte, belirli bir süre boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?