Sigorta Poliçelerinin Takibi Nasıl Yapılır?

Bir firma faaliyet gösterdiği sektörden kaynaklı olarak sigorta poliçeleri takibine ihtiyaç duyabilir. Sigorta şirketleri, ifa ettikleri işleri gereği çok sayıda poliçe düzenlemektedir. Bu poliçelerin ayrıntılı bir şekilde kayıtlarının tutulması ve ihtiyaç duyulduğunda poliçeye ait bilgilere ulaşılması son derece önemlidir.


Yahya Ekinci 1273 gün önce yazdı...
Sigorta Poliçelerinin Takibi Nasıl Yapılır?
Bir firma faaliyet gösterdiği sektörden kaynaklı olarak sigorta poliçeleri takibine ihtiyaç duyabilir. Sigorta şirketleri, ifa ettikleri işleri gereği çok sayıda poliçe düzenlemektedir. Bu poliçelerin ayrıntılı bir şekilde kayıtlarının tutulması ve ihtiyaç duyulduğunda poliçeye ait bilgilere ulaşılması son derece önemlidir. Poliçelere ilişkin yenileme tarihinin bu firmalar nezdinden doğru bir şekilde izlenmesi gerekmektedir.

Poliçelerin online sistemlerden takip edilmesi ve belirli zamanlarda kullanıcılara gerekli bildirimlerin yapılması, şirketlerin iş yükünü azaltmaktadır. Sigorta şirketleri için süresi dolmak üzere olan bir poliçeden zamanında haberdar olunması, işin yürütülmesi adına önemlidir. Yenilemenin gerekli olduğu tarihin, yazılım tarafından firmaya bildirilmesi, firmanın iş yönetimini kolaylaştıracaktır. Bu imkanı tanıyan iş yönetimi yazılımları firmalar tarafından her zaman tercih edilmektedir.

Sigorta Poliçeleri Nasıl Takip Edilebilir?

Sigorta Poliçeleri Nasıl Takip Edilebilir?
Müşteri ilişkileri yönetimi için çok sayıda online program mevcuttur. Sigorta poliçeleri, sigorta işi ile uğraşan firmalar için takip edilmesi gereken belgelerdir. DinamikCRM yazılımı, poliçe takibini profesyonel bir şekilde yapmaya imkan tanıyan bir programdır. DinamikCRM iş yönetimi uygulamasının sunduğu poliçe modülü ile firma ya da müşteri bazında poliçeler sisteme eklenebilmektedir.

Ayrıca firmaların poliçe satış aşamaları da DinamikCRM üzerinden kolaylıkla takip edilebilmektedir. Poliçelere ilişkin müşterilere yapılması gereken bildirimler sistem üzerinden tek bir tıkla kısa mesaj ve elektronik posta ile müşterilere gönderilebilmektedir. Sistemde poliçelerin yenilenme tarihleri kayıt altında alınır. Ayrıca tarihlere ilişkin hatırlatmalar da sistem tarafından firmalara yapılmaktadır. Sistem üzerinden, poliçelere yönelik yapılması gereken işlemler rahatlıkla izlenebilmektedir.

Sigorta Poliçeleri Modülünü Kullanmak Kolay Mıdır?

Sigorta Poliçeleri Modülünü Kullanmak Kolay Mıdır?
DinamikCRM yazılımı tarafından sunulan Sigorta Poliçeleri Modülü basit bir arayüze sahiptir. Yazılımın poliçe modülünü kullanmak oldukça kolaydır. Poliçelerin, firmaların kullandığı DinamikCRM yazılımına ayrıntılı bir şekilde eklenmesi ve ihtiyaç duyulduğu anda poliçelerin görüntülenebilmesi mümkün olmaktadır.

Poliçe modülünde yer alan ‘Yeni Sigorta Poliçesi’ sekmesinde; poliçe tipi, poliçe numarası, belge tanzim tarihi, poliçe başlama ve bitiş tarihleri, poliçenin fiyatı ve ödeme tipi kayıt altına alınabilmektedir. Ayrıca modül üzerinden para birimi seçimi de yapılabilmektedir. DinamikCRM yazılımında yer alan sigorta poliçeleri modülü sayesinde poliçelere anında ulaşmak son derece kolaydır.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?