Kredi Kartı İle Online Tahsilat Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

DinamikCRM altyapısını kullanarak gerçekleştirdiğiniz online tahsilat işlemleri hakkında sıkça sorulan soruları sizler için derledik.


Yahya Ekinci 1840 gün önce yazdı...
Tahsil ettiğim paralar ne zaman hesabıma geçer?

Bu bilgi entegrasyon için tercih ettiğiniz ödeme sisteminin uyguladığı politikalara göre değişkenlik göstermektedir.

DinamikCRM size sadece entegrasyon olanağı sağlamaktadır.

Müşterilerinizle gerçekleştirdiğiniz tüm finansal işlemlerin mutabakatı siz ve anlaşma yaptığınız ödeme sistemi arasında yapılmalıdır.

DinamikCRM ile entegre olan ödeme sistemlerine Entegrasyonlar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

-o-

Online tahsilat hizmeti için size ücret ödeyecek miyim?

DinamikCRM, online tahsilat hizmeti için herhangi bir entegrasyon/aktivasyon ücreti veya işlem başına komisyon talep etmemektedir.

DinamikCRM gelişmiş paketini kullanan tüm müşterilerimiz bu entegrasyon hizmetinden ücretsiz bir şekilde faydalanabilir.

Ödeme sistemi firmalarının ücretlendirme konusunda uyguladığı politikaları ilgili ödeme sisteminin web sayfasından detaylıca inceleyebilirsiniz.

DinamikCRM ile entegre olan ödeme sistemlerine Entegrasyonlar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

-o-

Online Tahsilat güvenli mi?

DinamikCRM olarak uygulama içerisindeki her alanda SSL sertifikası kullanıyoruz.

Bunun haricinde özellikle BDDK onaylı/lisanslı ve PCI-DSS 1. seviye sertifikasına sahip çözüm ortaklarıyla çalışmayı tercih ediyoruz.

DinamikCRM ile entegre olan ödeme sistemlerine Entegrasyonlar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Tüm işlemlerde ödeme sistemlerinin sunduğu en güvenli hizmetlerden birisi olan ortak ödeme sayfaları üzerinden 3D Secure desteğiyle ilerlemeyi tercih ediyoruz.

Bu işlemin internet sitelerinde (E-Ticaret) gerçekleştirdiğiniz güvenli alışverişten hiçbir farklı bulunmamaktadır.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?