CRM Kullanmanın Şirketinize 8 Faydası

Henüz bir CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) sistemi kullanmıyorsanız CRM sistemlerinin şirketinize olan 8 faydasını detaylıca incelemenizi tavsiye ediyoruz.


Yahya Ekinci 1907 gün önce yazdı...
Henüz bir CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) sistemi kullanmıyorsanız CRM sistemlerinin şirketinize olan 8 faydasını detaylıca incelemenizi tavsiye ediyoruz.

1-) Şirketinizde kurumsal hafıza oluşur.

Şirketiniz için önemli olan tüm verilerin (Örneğin: notlar, excel dosyaları, teklifler) tek bir noktada toplanması son derece kritiktir. Verilerin bir araya getirilmesiyle birlikte şirketinizin değerleri ve kurumsal hafızası oluşur.

2-) Teknik zorlukları aşarsınız.

Verilerin girileceği ortamları yaratmaya çalışmak, dosyaların güvenliğini sağlamak, verileri bir araya getirebilmek için saatlerce süren birleştirme çalışmaları, çoğu zaman hatalı sonuçların elde edilmesi ve yeni yazılım güncellemelerini uygulamak gibi bir çok teknik iş/zorluktan kurtulursunuz.

3-) Ekip koordinasyonunu güçlendirir.

Verilere istenildiği an ortak bir noktadan ulaşabilmek ekip koordinasyonu açısından son derece kritiktir. Tüm ekibin aynı dili konuşabilmesi adına ortak ve güncel veriye ulaşmaları ve müşterilerinize en doğru ve güncel bilgiyi verebilmeleri çok önemlidir.

4-) Müşterilerinizi kategorize ederek takip etmenizi sağlar.

Müşterilerinizle olan ilişkinin hangi seviyede olduğu (Örneğin: potansiyel, sıcak, teklif aşaması veya portföy gibi) ve bunun takip edilebilmesi son derece önemlidir. Böylelikle mükerrer işlemlerin önüne geçer ve müşterilerinizin kategorisine göre özel teklif ve çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.

5-) İyi bir karar destek sistemine sahip olursunuz.

Verilerinizin derli toplu, güncel ve doğru olması herhangi bir konuda karar alacağınızda elinizi son derece güçlendirecektir. DinamikCRM'in özelleştirilebilir Gösterge Paneli en hızlı ve doğru karar alabileceğiniz sonuçlara kolayca ulaşmanızı sağlar.

6-) Verimlilik ve Motivasyon artar.

Güncel verilerin ortak bir noktadan her zaman erişilebilir olması ekip verimliliğini son derece artıracaktır. Saatler süren operasyonel işlerin minimize edilmesi (yani iş yükünün azalması), müşterilerle güncel ve doğru bilginin paylaşılması verimlilik artışıyla birlikte motivasyonun da yükselmesini sağlayacaktır.

7-) Müşteri memnuniyetini artırır.

Müşteri ihtiyaçlarını zamanında karşılayabilmeniz, tüm ekibin aynı dili konuşması, müşteri geribildirimlerinin işlenerek aksiyona dönüşmesi ve müşteriye geri dönüş yapılması kısa vadede müşteri memnuniyeti açısından son derece makul sonuçlar elde etmenizi sağlar. Hizmet kaliteniz yükselir. DinamikCRM müşterilerinizin duygu durumunu takip edebileceğiniz bir altyapıyı da sizlere sunmaktadır.

8-) İç iletişimi güçlendirir.

Uygulama içi mesajlaşma uygulaması, canlı sohbet ve takvim gibi ortak alan özellikleri sayesinde ekibiniz kendini daha özel bir platform içerisinde hisseder, aidiyet duyguları artar ve paylaşımlarını gerçekleştirmeye başlar. Paylaşımının yoğun yapıldığı ortamlarda iç iletişim yükselir.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?