Dijital Platformlarda Online Asistan Gerçekten Önemli Midir?

İnternet teknolojilerinin hızla geliştiği günümüzde online asistan kavramı da önemini her geçen gün daha da artırmaktadır. Firmaların ihtiyaç duydukları temel yönetim hizmetleri artık sanal asistanlar aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.


Yahya Ekinci 1342 gün önce yazdı...
Dijital Platformlarda Online Asistan Gerçekten Önemli Midir?
İnternet teknolojilerinin hızla geliştiği günümüzde online asistan kavramı da önemini her geçen gün daha da artırmaktadır. Firmaların ihtiyaç duydukları temel yönetim hizmetleri artık sanal asistanlar aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Online sistemlerin gelişmesi, firma yönetimine ilişkin temel işlemlerin daha düşük maliyetle yerine getirilmesini sağlamaktadır.

Önceden ön muhasebe kayıtları için personele ihtiyaç duyan firmalar, artık CRM programları sayesinde bu ihtiyacını daha düşük maliyetle karşılayabilmektedir. CRM programları sanal asistan hizmetini pek çok özellikle birlikte sunmaktadır. Bu bakımdan CRM programlarının firma maliyetlerini ciddi anlamda düşürmesinin yanı sıra firma gelirlerine de doğrudan katkı sağladığı görülmektedir.

Online Asistan Neler Yapar?

Online Asistan Neler Yapar?
Firmaların profesyonel iş yönetimi süreçlerinde online asistan desteği aldıklarına tanık olmaktayız. CRM programları sayesinde firmaların müşterilerinden gelen tüm rezervasyon ve randevu talepleri kayıt altına alınmaktadır. Sanal asistan hizmetleri; müşteri, iş ortakları ya da diğer kişilerin CRM sistemine basit bir işlem sonucunda aktarılması ile başlamaktadır. Bu sayede program içerisinde veri tabanı oluşturulmaktadır.

Müşterilerden ve diğer kişilerden gelen randevu talepleri, CRM programı üzerinden ayarlanabilmektedir. Randevu talebinden sonra, iş ilişkisi kurulan kişilere anket soruları sorulabilmektedir. CRM programları arasında yer alan DinamikCRM uygulaması, iş yönetiminden sanal asistan desteğine kadar pek çok hizmeti tek bir platform üzerinden sağlamaktadır. Bu durum, firmaların hem zaman kaybını önlemekte hem de parasal giderlerini azaltmaktadır.

DinamikCRM Hangi Özellikleri Sunar?

DinamikCRM Hangi Özellikleri Sunar?
DinamikCRM tek başına bir iş yönetimi ya da Sanal asistan programı kesinlikle değildir. DinamikCRM programı ile profesyonel bir iş yönetimi sürecinde ihtiyaç duyulan tüm hizmetler bir arada sunulmaktadır. İhtiyaç duyulduğunda müşteri yönetimi yapılmakta, firma gelir gider kayıtları tutulmakta, sanal asistan özelliği sayesinde müşteri görüşmeleri kayıt altına alınmakta ve online sipariş yönetimi gerçekleştirilmektedir.

Ayrıca firmaların müşterilerinden tek bir işlemle online tahsilat yapmasına da DinamikCRM uygulaması imkan tanımaktadır. DinamikCRM üzerinden, web sayfası olmayan firmalara da profesyonel bir internet sitesi hizmeti sağlanmaktadır. Firmaların rekabet ettikleri sektörlerde dijitalleşme ve operasyonel süreçlere daha az zaman ayırarak kendi işlerini büyütmelerine fırsat tanımaktadır. DinamikCRM online asistan özelliğinin yanı sıra sunduğu pek çok özellik ile firmaların iş süreçlerine değer katmaktadır.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.
Son Blog Yazılarımız Yeni 2023 Yılı DinamikCRM İçin Nasıl Geçti? Müşteri Başarısı Neden Bu kadar Önemli Bir Hale Geldi? Otantik: 2023’ün Favori Kelimesi Oldu Satış Sonrası Destek ve Müşteri Yönetimi CRM Uygulamalarında Veri Güvenliği ve Önemi İş Süreçleri Daha Pratik Hale Nasıl Getirilebilir? ChatGpt ile Muhasebe Kaydı Yapılabilir mi? Başarılı Girişimci Hangi Uygulamaları Kullanmalı? Yapay Zekanın Geldiği İleri Bir Seviye: ChatGPT Nedir? Günlük Satışları Arttırmak İçin Fikirler Şirket Yazılım Programları Yöneticilerin En Önemli Yardımcısı Verimli İş Yönetimi Nasıl Sağlanır? Ön Muhasebe Kayıtları İçin Yazılım Gerekli mi? Şirket Başarısı İçin Doğru Yazılım Tercihi Başarılı Müşteri İletişimi Nedir? Nasıl Yapılır? Firmalar Müşteri Memnuniyeti Elde Etmek İçin Nelere Dikkat Etmeli? Kurumsal Firmalar Başarı İçin Nelere Dikkat Etmeli? Okul Bilgi Sistemi Yönetiminde Yazılım Tercihi Nasıl Yapılmalı? Feedback Almak İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Dijital Yazılımlarla İş Hayatında Başarılı Olmak! Firmalar İçin Müşteriye Ulaşma Yöntemleri Nelerdir? Online Ödeme Alma Yöntemleri İle İşinizi Geliştirebilirsiniz! Firmalar İçin Geri Bildirim Neden Önemlidir? Firmalar Evrak Takip İşlerini Ne Kadar Önemsemeli? İş Sürekliliği Sağlamak İçin Yazılımlar Faydalı mı? Firmalar Servis Talebi Yönetiminde Nelere Dikkat Etmeli? Müşteri Memnuniyeti Ölçümü İçin Hangi Yöntemler Kullanılabilir? Doğru Bir Çağrı Kayıt Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?